Vilken start på Sturebadet!

» Skriven Aug 22, 2014 i Träning & hälsa | 0 kommentarer

IMG_5270.JPG

Idag startade mina klasser igen på Sturebadet. Kom extra tidigt för att ladda med frukost nr2 och dags att komma igång igen med min egen träning med Sturebadets PT Mikael S.

Så skönt att få träna själv med någon annan. Mikael är så himla bra, lugn, peppande, ser till att jag är med och på. Kan verkligen rekommendera er att gå till honom. Idag startade vi upp snällt. Kändes peppande och motiverande. Fick till 5*3 pullups. Sista två veckorna har det blivit alldeles för mycket jobb och för lite egenträning. Men tack vare Mikael är jag tillbaka på banan.

Men vadå behöver DU träna som har klasser tänker säkert ni nu. Ja verkligen! Som idag när jag körde mina två klasser var jag knappt med själv. Jag är bara där för er träning inte min! Jag kan inte träna samtidigt som jag ska ha fokus på er och hjälpa er.

Plus jag behöver min styrka och kondition om jag ska kunna inspirera er.

Jag vill ge High five till alla som dök upp idag. På totaltoningen vilket fokus och fighting spirit. Jäklar vad ni kämpade och vägrade ge upp, grymt!

Bootcampen, så mycket träningsglädje och humor, I love it! Vi började i lag cardio och styrka och slutade med att jobba två och två. Vilket pepp, teamwork men framför allt glädjen.

Tack Sturebadet för sjukt skön start på terminen, nu kör vi!!

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>