Våga FAILA!!

» Skriven Apr 12, 2014 i Träning & hälsa | 0 kommentarer

20140412-221025.jpg

Hade en så grym fredag förmiddag igår på Sturebadet.Vet inte vad det var i luften men grymt fokus bland mina deltagare!!

Först hade jag min HardCore klass och där fick jag en fråga jag aldrig fått tidigare, -det här med stretch är det verkligen något? Tar det verkligen? Jag brukar alltid gå då.

Så bra att ni ställer frågor, får mig verkligen att tänka till, påminnas att det som är självklart för mig är inte så självklart ;) Nu råkar det vara så bra att proffset Katarina Woxnerud skrev en klockren blogg om det i veckan, Det här med stretching .

En annan tanke att fundera på är om det är ok att gå ut tidigare från en klass? Jag tycker det är ok om frågar innan så det inte är så att man stör de andra på klassen och instruktören är förberedd. Nu är det så att jag har 30min hardcore/ 30min stretch så då kan man själv välja hur man vill göra.

(Ni undrar säkert om deltagaren som ställde frågan var kvar på stretchen, japp ;) )

Efter det körde jag min Total toning klass. Jag har hela terminen peppat för att våga ta lite mer vikt, vissa har nappat och testat men jag ville få med några fler ;) Så istället för att jobba med en 5kg viktplatta bad jag alla ta en stång och en till 5kg :) (visst alla kan inte det men nästan). Jäklar vad ni kämpade! Det bästa som finns att se eran kämpar glöd, se glädjen i era ögon efter klassen att ni gjorde det, svetten, ja i fredags var det som ni alla gav er själva en HighFive när ni var klara, BÄST!

Men det är inte alltid vi får till det, jag mötte upp ngr vänner på kvällen som jag inte kommer se på två veckor och tog en dans klass. Jag lyckades med det som också händer när vi tränar. Luften gick ur mig och det jag verkligen älskar att göra, dansa, funkade inte. Jag tvingade kvar mig till stretchen men då smet jag… Japp jag gjorde det man inte ska göra gick från nedvarvning/stretch utan förvarning & med sämsta energin!

Det händer oss alla <3 Jag vägrar ge en bild av att träning alltid gör oss glada, vi ser ut som modeller, inte kämpar... Men jag ångrar inte dansen, den var fantastisk, ibland funkar det bara inte. Men det som är bäst att det händer väldigt sällan, kommer inte ens ihåg sist och varför ska jag? Bättre att komma ihåg allt bra, det är ju så mycket, skratt, utveckling, resultat, inspiration, men då måste vi våga vara nybörjare ibland , våga FAILA <3 Ha en skön helg! 20140412-221037.jpg

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>