Tony Stone DanceWorkshop

» Skriven Nov 5, 2013 i Allmänt, Klasser, Träning & hälsa | 0 kommentarer

20131105-102346.jpgI helgen hade koreografen och dansaren Tony Stone Dance workshop på House of Shape i Stockholm.

20131105-102401.jpg

Workshopen var så gott som fullbokad, jag hade satt ett Max så att det skulle bli en mer personlig känsla och att alla skulle få möjligheten att se.

Först ut på lördagen var Old School Hype, en helt underbar blandning av musik och steg, stämningen var på topp direkt! Tony plockade upp HELA gruppen, 100% närvaro.

Sist ut på lördagen var Video Dance, lyckan fullständig när dansen var koreograferad till en av mina favoritlåtar Gravity av John Mayer. WoW vilken stämning på golvet, magiskt!

Vilken start! Helt fantastisk gäng!

På söndagen var Hip Hop ut först, Tony hade precis koreograferat klart till Ebrahims cover av I found My smile, LYCKA! Vilka beats!

Sist ut House! WoW! Det blev helt galen stämning i salen. Folk som stod utanför och tittade på började att dansa!

Jag är otroligt tacksam att vi gjorde den här workshopen möjlig, otroligt proffsig, ödmjuk och hjärtlig presentatör Tony Stone. Jag kan varmt rekommendera att aldrig missa att dansa för honom, ta absolut varje chans!

Jag sa tidigare att detta var min sista workshop…. vet inte om jag kanske ångrar mig ;) Om Tony vill komma tillbaks nästa år och om ni är på så kanske vi kör igen!

Tack alla som var med, Tony, House of Shapes och alla på golvet <3

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>