Teknik, Flöde, attityd, svett, Space

» Skriven Maj 29, 2013 i Klasser, Träning & hälsa | 0 kommentarer

20130529-200651.jpg

Japp så avslutade jag min onsdag!

Premiär med mina nya Run and Relax tights idag på functional moves och dancen. Gillar dom skarpt!

Grymt bra inställning på functional moves klassen. Vi fokuserade lite extra på tekniken, flödet, var vi har vikten, hur vi kan skapa utrymme. Blir så glad när jag ser hur ni nappar, när ni berättar upplevelsen efter passet, hur ni utvecklas <3 Dansen blev oxå mkt skapa bra flöde, utrymme, typ skjuta iväg kulan i ett flipperspel ;)

Jäklar vad vi körde järnet i slutet, no ending ;) Fina leenden på era läppar <3 Tack Forever och syns på söndag nästa gång! En extra kram till min underbara kusin som skickade finaste filmen imorse, tack för att du delar med dig av finaste glädjen <3 Magic every single day! Nu har jag unnat mig en härlig apelsin skrub och nu kraschat i kuddarna ;) Har en vision att göra en rabarber kompott... Klart jag ska ut i trädgården <3 20130529-201035.jpg

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>