Take your time….

» Posted on Feb 6, 2011 in Blogg, Klasser | 1 comment

give you time

in all ways!

Idag fortsättning på tennisturneringen. Först ut var Måns, hård tre setare samtidigt går Selma ut och spelar match. Så jag hamnar mitt emellan två tuffa matcher. Härligt att se skillnaden i spelet, Måns massor av känsla och Selma lugn och trygg. Slutet gott de vann bägge sina matcher. Jag måste möta var och i sitt spel, kan inte jämföra, två helt olika individer. Spännande! Efter lunchen tog jag mig tid att ta en härlig promenad för att få lite luft och ladda om för ytterliggare två matcher. Både Måns och Selma är redan vidare till nästa helg men nu spelar dom om en bättre lottning. Måns spelade igen en hård tre setare med enormt mycket känsla och slutar med att han förlorar. Jag kan bara möta honom där han är, berätta det han är duktigt på och låta honom utvecklas i sitt humör. Gör ont i hjärtat att se hur han tappar poäng för att han tycker att han är dålig. Han kan leda med 5-2 och sedan förlora för att han tycker att han spelar för dåligt. Selma spelade samtidigt sin tredje match och även hon förlorade, tårarna kom efter matchen. Efter en stunds mys och pepp så var det som bort blåst. Nya matcher nästa helg :)

Kom ihåg ta er tid. Både i att utvecklas och nå era mål. Vi är alla olika och det tar olika tid. Jämför dig inte med någon annan, peppa dig själv och var ärlig mot dig själv. Visst du kan jämföra dig med någon annan genom att tänka vad kan ha gjort att han eller hon kommit dit? Hur har de tränat, hur tänker det, men sedan måste du ge dig tid att landa och utvecklas på ditt sätt. Tid kan ibland kännas som att den ALDRIG tar slut och ibland vill man att den ALDRIG ska ta slut!

Ta dig även tid att röra på dig. Jag har suttit i en tennishall hela helgen, jag hittade en lucka mellan matcherna och tog en skön promenad i friska luften. Skönt. Kan säga att mitt vänstra framsida lår behövde det. Lite träningsvärk sedan i fredags, levator scapula känns fortfarande, skulle behöva en massage tror jag :) Gör det inte för komplicerat, stressa inte upp för då förlorar du mer än vinner på det. Det är så lätt att vi gör det större än vad det är. Sätt på dig skorna och ta en promenad om så 5min eller 60min!

Imorgon ska jag ha en introduktionskurs i aerobic på TV4, spännande! Förstås är det galna aerobic bas på Forever kl. 17:30, gissa om jag längtar efter två dagars vila :)

Den 12:e Februari har ni chans att dansa med mig i Stockholm glöm inte anmäla er!

Ny vecka imorgon, Let´s Rise!

1 Comment

  1. Hade så gärna åkt till Stockholm i helgen, men är i Jönköping på AfroDance utbildning! Hoppas det blir fler möjligheter!!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>