Some Kind of Reaction….

» Posted on Jan 23, 2011 in Blogg, Klasser | 0 comments

“Your world is a living expression

of how you are using and

have used your mind.”

-Earl Nightingale

Imorse vaknade jag med grymt svullna ögon, blev att skiva upp en gurka direkt och lägga på ögonen så de skulle lugna sig lite. Kände redan igår att det var något jag var allergisk mot. Jag är lite känslig, vet inte om det är alvedonen jag har fått tagit för lillfingret, ska inte ta någon idag så får vi se. Det kan lika väl vara att jag inte kunnat tvätta bort all tvål i ansiktet med vänsterhanden när jag gick och la mig igår. Lite svårt att bara använda vänster hand.

Nu uppladdning för härlig ZUMBA på FOREVER 10:30. Ni var så härligt duktiga förra veckan. Blir så stor skillnad när ni slappnar av och bara kör. Uttrycket i dansen blir fantastiskt. Alla har vi uttryck, det kommer ge er tid våga, ha kul så ska ni se att dansen blir ännu roligare. Våga ge er uttryck i livet, ni blir ännu mer levande. Jag lovar att ge er allt och lite till eftersom jag är ledig nästa söndag.

Syns snart!

Let´s Run This Show!

“Dancing:

The vertical expression of a horizontal desire

legalized by music.”

-George Bernard Shaw

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>