Please Do not Fear me…

» Skriven Feb 27, 2014 i Allmänt, Träning & hälsa | 2 kommentarer

20140227-120330.jpg

Idag var jag helt paj när jag vaknade, ruskigt dålig kombo, värsta träningsvärken från thaiboxningen och knappt någon sömn.

Inatt har jag vakat över Selmas feber, tillslut var jag klarvaken. Sista febertoppen var vid fem, mosade alvedon och Ipren, samma procedur för att inte kräkas, en mun för varje 1D medlem och nu kan jag namnen på alla ;)

Men lycka att Selma inte haft någon feber sedan i natt <3 Nu har jag gråtit, andas djupt, försökt slappna av när jag fick en oljemassage. Det skulle vara en kroppsmassage men kvinnan som masserade mig sa att hon bara ville ta min rygg och axlar som var sååå spända. Hon var helt fantastisk bra, jag försökte krypa ihop av smärta men hon sa om och om igen; -Please Do not Fear me, trust me. Nu är jag så mycket bättre i rygg, nacke och skuldror. Ska försöka sova lite i skuggan innan det är dags att fira Måns <3

2 Kommentarer

 1. Hej Lollo!

  Hoppas verkligen att det har vänt för din lilla tjej!! Ja, det är verkligen inte kul när de är skruttiga :( Det är ju en merit det också, att kunna alla namnen på grabbarna i 1D ;)

  Alltså allvarligt, nu är det gjort!!! Det är min syrra som har varit som en igel på mig att jag skall anmäla mig och sent igårkväll tryckte jag på knappen… Herre gud, vad har jag gjort??? Skit-nervös blev jag ;)

  Det är syrran som har sökt och hittat utbildningen, som jag nu då är anmäld till. Det är Aerobicweekends som håller i den. Jag har absolut ingen aning om deras renomé, men det jag har läst på nätet låter bra och det ligger bra i tid. I slutet av juni och utbildningen är förlagd till Eskilstuna tror jag det var… Stockholmstrakten är det i alla fall :)

  Syrran kommer att följa med mig som sällskap och support ;) Jag kan behövs det… Det är tur att jag har henne :) Hon vet hur mycket jag vurmar för funktionell träning och vill att jag skall komma mig iväg :) Tack för det sis ;)

  Det låter som en härlig och mysig semester som du och din familj har, trots sjukdom!! Underbart med massage och som jag skrev på insta, steget från en pajad Lollo till en partypingla är inte långt ;) Hoppas att träningsvärken gav med sig lite och att du får hämta igen lite sömn.

  Till veckan har vi sportlov i Norrland så då skall jag boka en massagetid. Bröstryggen har trilskats för mig i två veckor nu och dessvärre tror jag att det mest beror på sorgen som vi upplevt i januari och nu i februari somnade min farmor in :( Det blir ytterligare en begravning inom kort… Men nu måste det ju bara vända, eller hur???

  Ha det gott och sköt om dig, fina Du!
  Kram Jennifer

 2. Yeeeeah du kommer till Eskilstuna :) Min stad och ska gå utbildning för en jag känner!! Kommer bli en topp utbildning tjejen! Är jag hemma kommer jag helt klart och hälsar på er.

  Starkt av dig att ta beslutet och du kommer inte ångra dig <3

  Tråkigt att höra att din farmor. Ja du vi är mitt i livet nu och jag tror det gör att mkt händer runt om kring oss ett tag till <3

  Inte bra med bröst ryggen, om det inte släpper efter massagen är det bra att kolla upp.

  Japp igår var det bara att ladda om till partypingla och det blev sååå lyckat <3 jag somnade som en stock o sov härligt djupt i natt.

  Ha en skön fredag

  Massa kramar

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>