Perfekt kombo på kvällens klasser

» Skriven Jul 28, 2014 i Träning & hälsa | 0 kommentarer

Först vill jag ge en stor eloge för alla deltagare som kom in och tränade med mig idag i sommarhettan, vilka krigare!

På måndagar kör jag AEBaS och Yoga på forever. Eftersom jag just nu testar Polars v800 tycker jag det är superspännande att se pulszonerna. Idag var jag själv inte med på sista 15min styrkedelen så den delen visas inte i rätt pulszon då jag tejpade mitt om mitt finger som jag svettat bort plåstret på ;)

20140728-212259-76979365.jpg

Jag hade pulsbandet även på yogan.

På yogan blev det kokosvatten,

kokosvatten är en helt naturlig dryck som återställer vätskebalansen bättre än vatten. Det innehåller viktiga salter och mineraler och har en bra balans mellan elektrolyter och kolhydrater som snabbt återställer vätskebalansen i kroppen. Det kan exempelvis passa att dricka det efter träning eller en varm sommardag.

Vad är elektrolyter och vad är de bra för?
Elektrolyter är mineraler som påverkar cellernas vätskebalans. De viktigaste elektrolyterna är kalium och natrium. Tillsammans reglerar de kroppens salt och vätskebalans.

20140728-214245-78165890.jpg

Avslutade yogan med lite massage, Vata Stress Free life massage oil, alla fick nackmassage.

Tack för en grym start på veckan, perfekt kombo, härligt svettiga deltagare, puls, styrka, yoga, kokosvatten, v800 och massage!

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>