Patience when you plant a seed!

» Posted on Jun 15, 2010 in Blogg, Okategoriserade | 0 comments

Musik:Drake – Fireworks

Jag jobbar hårt på mitt mål att inte dopa mig med godis nu när jag har så mycket på jobbet. Idag blev det att stanna på vägen hem från Stockholm och köpa två påsar morötter och en latte (Okej latte är väl inte näringsrikt men hade inte haft tid för någon kaffe idag). Sedan pasta till middag, efter middagen var det dags att städa ur alla fönster och ställa tillbaka blommor och gardiner. Fortfarande sug kvar så jag plockade fram lite nötter och blåbär, tänker inte ge mig ;)

Kom ihåg att bryta ett mönster tar tid och tålamod, det underbara är när du lyckats och vänja av dig med din ovana, GE DIT TID! Precis som med blommorna hemma, de behöver lite omvårdnad och vatten, dom växer inte ofta av sig själva!

Solen skiner ute och det är betydligt varmare. Imorgon Britney Spears koreografin om ni nu kan gå ifrån igår. Jag måste erkänna att jag har träningsvärk lite här och var;)

“Happiness held is the seed; happiness shared is the flower”

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>