När återhämtningen är som bäst

» Skriven Maj 21, 2014 i Klasser, Träning & hälsa | 0 kommentarer

Idag var det dags för min dansklass igen. Strålande sol ute och ändå en grymt gäng i salen, lycka <3 Det var varmt så jag bestämde mig för att ösa på, låta er hålla igång och aldrig stanna upp för att känna efter. Vilka kämpar! Så jäkla snyggt idag när känslan börjar landa plus att så många orkade så mycket mer idag. Grymt gäng på golvet samtidigt som jag kände att min återhämtning var på topp. Kan inte riktigt förklara men det är som att grunda andetaget ordentligt, på utandningen har pulsen lagt sig och jag orkar hur mycket som helst igen ;) Galet jag vet..

Röra sig till musik är så obeskrivligt bäst!20140521-222821-80901684.jpg

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>