Mina klasser

Det finns ingen app för det här

Jag har fasta gruppträningsklasser som aerobic bas, aerobic dans, functional moves, total toning, hardcore, och den enda som instruerar Portdebras i Sverige.

Forever Eskilstuna

www.forever-eskilstuna.net

Morning YOGA - Måndagar 06:45

Låt kroppen vakna på bästa sätt inför en ny vecka med morning YOGA. Yoga för ALLA <3

Aerobic Bas - Måndagar 17:30

En aerobic klass med enkla steg och energifylld musik. Mitt mål med klassen är att alla såväl som nybörjare till de som tränat länge ska känna att de får ut det de vill ha för sin träning. Vi tränar på teknik, kondition, kroppsmedvetenhet och styrka. Det jag vill mest av allt är att du känner glädje när du är klar med din träning.

A_27899

Dans - Onsdagar 17:30

En dansklass med dansanta steg och utrymme för uttryck. Vi jobbar tillsammans för att skapa trygghet, känsla, glädje och energi i dansen. Ibland koreograferar jag en låt, jag har tema klasser som RAGGA, Easy Funk, DANCEHALL osv.

Sturebadet Stockholm

www.sturebadet.se

Hard Core & Stretch – Fredagar 10:00

2st 25min klasser

Hard Core - Enkla övningar som stärker mage, ländrygg och intilliggande muskler. Perfekt som enskild klass eller som komplement till annan träning. Klassen passar alla!

Stretch – Vanliga stretchövningar för att förlänga stela och strama muskler. Både kropp och sinne mår bra efter denna klass.  Klassen passar alla.

Total Toning – Fredagar 11:00

Enkel, rolig och effektiv träning där fokus ligger på funktionell styrketräning men även inkluderar vissa inslag av konditionsträning. Klassen passar alla. Fokus på mag- och ryggmuskler stärker vi kroppen vilket förbättrar hållning och möjlighet att prestera inom andra fysiska aktiviteter. Passar alla nivåer.

TV4

Aerobic (företagsklass) - Torsdagar kl. 11:00

OUTDOOR TRAINING HOLMBERGET

Du kan även träna med mig OUTDOOR på Holmberget Torshälla, PT, Styrka, streetyoga, STREETWORK … För mer info lollo@lollostapel.se