“It not knowing what to do, it’s doing what you know.” Anthony Robbins

» Posted on Maj 23, 2011 in Okategoriserade | 0 comments

Igår tittade jag på Mästarnas mästare, jag blir alltid lika imponerad av Ingermar Stenmark, vilken idrotts- och fairplay profil och så sjukt ödmjuk!

Älskar utrycken, hitta harmonin i skidåkningen, inte pressa sig själv utan ha kul hela tiden!

Igår såg jag tydligt hur han använde just rätt mängd energi för att ta sig igenom banan. Inge mer energi och styrka än det som exakt behövdes för att vinna. Där han inte behöver vinna ger han vinsten till den som mer behöver den, nyttigt för ALLA att se och lära <3

Ser en likhet mellan Ingemar och Federer, Federer spelar alltid med just rätt mängd energi och stryka, har ljuvlig harmoni i spelet.

I helgen är det Stockholm Marathon, gissa om det gäller att vara förberedd och använda precis rätt mängd energi! Så imponerad av alla som deltar. Någon gång kanske jag vågar med :) 20651 st anmälda över 5000 kvinnor, skulle vara en anledning för mig, att få fler kvinnor att delta!

“The secret of success is learning how to use pain and pleasure instead of having pain and pleasure use you.

If you do that, you’re in control of your life. If you don’t, life controls you.”

-Anthony Robbins

 

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>