Is it worth dying for!

» Posted on Jul 20, 2011 in Okategoriserade | 0 comments

“The thing that is really hard,

and really amazing,

is giving up on being perfect and

beginning the work of becoming yourself.”

-Anna Quindlen

Igår såg jag The Black Swan innan jag somnade, låååång film men så fängslande och vacker! Älskade den, vad var illusion, vad var verklighet….vad hände egentligen?

När perfektion blir det viktigaste, hur mycket förnuft och känsla finns det kvar? Är det sunt att drivas till perfektion? Men vad händer om vi lever oss in i känslan, kan det bli för mycket? Hur hittar vi balansen?

Jag vet med mig själv att jag är en person som vill utvecklas, bli bättre, få bättre teknik, mer kunskap. Men till perfektion, aldrig! Som jag säger till mina barn när de påtalar att jag gör något fel, något mindre smart, -Jag är människa som alla andra och vi alla har våra starka och svaga sidor, underbart mänskligt!

Visst jag kan träna på mina klasser, se över min teknik så jag kan stå för det jag vill lära ut, men på klasserna ska det sitta, det ska finnas tid till alla på klassen, jag ska vara trygg i min roll så jag kan leverera känsla, glädje och energi till er. Skulle jag drivas av perfektion skulle de tre delarna försvinna och klassen skulle bli platt!

Tänk på det i arbetslivet, träningen, hemma, är perfektion något att sträva efter? Är det inte helt underbart att vara mänsklig?

Är perfektion något att dö för?

Inte för mig!

“A beautiful thing is never perfect.”

Musik: James Blunt – You’re Beautiful

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>