“If you deny yourself, what can you do with your life?”

» Posted on Maj 7, 2011 in Blogg, Klasser | 2 comments

Renunciation of thinking is declaration of spitutal bankrupty.

-Out of My Life and Thoughts

-Albert Schweitzer

När jag tog min löprunda idag så hade jag mycket bättre flyt i löpsteget och andningen var lätt, men efter det som hänt det sista dygnet snurrade tankarna i huvudet.

Ordet som åter och åter igen kom upp var FÖRNEKELSE, känns farligare än alla kalorier i världen..

Förnekande

Individen kan förneka farorna från yttervärlden när de blir allt för påfrestande. Vid förnekelse är personen medveten om problematiken, men vill inte veta om det. Till skillnad från bortträngning där personen inte är medveten om den. Man låtsas helt enkelt som ingenting har hänt. Det hela kan liknas med ett strutsbeteende.

Förneka inte er själva och ert välmående. Var ärliga mot er själva ingen vill möta allvaret öga mot öga!

Jag hoppas att jag genom min blogg kan så några frön, jag kan inte nå till alla, det vet jag. Men ni ska veta hur ont det gör att jag inte kan nå ut till vissa som mer än andra verkligen behöver lyfta huvudet ur sanden.

Snälla känner du att du har haft huvudet i sanden, lyft upp det nu och se verkligen, det är ALDRIG för sent! SUND HÄLSA <3

Haft bästa lördagen, två fantastiskt glada barn som spelat helt underbar tennis. Jag har precis avslutat dagen men PS12 match. Måns gick vidare i sin pool och fick möta en klubbkompis kl 19:30. Bägge killarna är så duktiga och spelar med HELA sitt hjärta så vi mammor satt bredvid och höll tummarna att humöret skulle hålla. Killarna spelade så underbart fin tennis. Det var en fröjd att se, så glad att jag slapp se handbollen. Inga stora humörutbrott, de peppade varandra och spelade bästa tennisen.

Nu har jag stekt ägg, blev äggsmörgås och ett glas mjölk innan lilla killen stupade i säng. Imorgon är det match igen kl.08.00!

Tro inte att ni kommer undan kl.10:30 är det dags att ge allt, ZUMBA på Forever, syns snart!

Kan inte sluta, gillar verkligen den här låten, den korren är inte helt fel heller!

 

2 Comments

  1. Tråkigt att jag missade zumban, MEN du har ju sagt att man inte ska träna om man har ont i halsen…idag mår jag bra igen och halsontet borta, så det får bli Aerobic Bas ikväll. Den här gången SKA jag sätta det där jäkla steget!! :-)

  2. Men desto roligare idag….eller svettigare :) Grymt jobbat!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>