I loose myself

» Skriven Jan 5, 2014 i Allmänt, Klasser, Träning & hälsa | 0 kommentarer

20140105-190001.jpg

Den sista veckan har jag haft fullt fokus på mina klasser som jag ska presentera på The Academy’s event i Halmstad.

Jag presenterar sällan på större event, jag älskar det men det utmanar mig maximalt. Varför jo för jag vill skapa glädje, svett och underbar gruppdynamik.

Så när jag då går in i det jag ska presentera, uppvärmning, koreografi, pedagogik, flow, träningseffekt, kvalitet, teknik, musik, flexibilitet, närvaro ja då har jag en tendens att grotta in mig, nästa tappa bort mig själv i allt, vem är jag? Vad kan jag? Är jag bra nog?

Så igår släppte mycket, hittade några fler låtar till min Dancehall mix som fick till det där lilla extra. Idag släppte även lite mer kreativitet och jag fick till ett extra avslut som lite extra krydda.

Så var det även dags att provköra allt i Stockholm idag. På vägen upp lärde jag mig musik och tiden i mixen utan till. Jag var i salen redan 1 1/2h innan för att verkligen kontrollera allt.

Så här fungerar jag jämnt, har varit likadant ända sedan jag tävlade Rookie of The year 2006. Japp this is me ;) Men tack vare den tävlingen fick jag lära mig massor, hur viktigt det är att kunna sin sak, vara välförberedd för att kunna slappna av och vara närvarande och kunna ge 100% Tack The Academy för all inspiration och tack Omid Dadary som coachade mig hela vägen dit.

Men så värt det…Vilken lycka, full klass, så mycket glädje , bästa <3 Tack alla som kom, ni gav mig bästa starten på 2014, Halmstad jag är så laddad nu. Ska bli så kul och spännande att få presentera på The Academy's event, syns snart <3 I loose myself to Find myself again ;)

20140105-190025.jpg

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>