Goodvibes

» Skriven Feb 15, 2014 i Allmänt | 0 kommentarer

20140215-102425.jpg

Den här veckan har varit lite extra utmanande. Det här med att vara mamma, tonårsbarn… Oj oj oj. Åldern när gränserna sätts på sin spetts. Veta vilka fighter jag ska ta och släppa, men en sak har jag bestämt mig för, oavsett vad så ska jag vara tydlig på att låta dom känna att jag älskar dom No Matter What, menatt jag sedan inte respekterar vissa saker som ordval, tonläge och kroppspråk….

Så när jag i torsdags var förbi Eskilstuna kuriren (1h före bokad tid, chansade gör jag var tillbaks i stan lite tidigare och ville hinna se barnen träna) så möttes jag av en superglad Lasse.

Inga problem sa han, vi kör. När jag kommer upp på redaktionen möts jag av en massa leenden (vet inte om jag såg extra rolig ut) Hinner bara in så kommer en kille som ska hjälpa mig med några bilder på barnen och greppar tag i mig och presenterar mig för Micke som kan visa mig bilderna.

1h senare kliver jag ut från Eskilstuna Kuriren med sååå GoodVibes! Vilket bemötande och så positiv energi. Precis vad en helt slut tonårsmamma behövde ;)

Tack Anders och Lasse!

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>