För mig känns det inte ok Nike training club!

» Skriven Jul 13, 2014 i Träning & hälsa | 0 kommentarer

Jag tränar för att må bra, orka, hålla min styrka och bli starkare där jag är svag, ha kul, svettas, kämpa…

Jag mixar mina träningskläder från olika varumärken. Mesta dels blir det Casall och Nike. Men när jag idag går ut på Facebook och ser Nike training clubs nya omslagsbild blir jag så besviken. Inte en ända modell representerar hälsa och träning enligt min åsikt, nästan alla ser alldeles för smala ut. Så himla oinspirerade och tråkigt!

20140713-100558-36358802.jpg

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>