Be easy on Yourself

» Skriven Jul 3, 2014 i Träning & hälsa | 1 kommentar

20140703-165432-60872249.jpg

Jag sitter på golvet i vardagsrummet & sammanfattar en massa beslut jag fattat det sista halvåret. Idag när jag lämnade kontoret log jag till mig själv, det kändes för första gången som allt landade och föll på plats (ivarje fall för en stund).

Att lita på processen och på sig själv är så viktigt, så värt det!

Visst svajar marken under oss när vi tar steget mot förändring, det liksom
kittlar i magen, frågor dyker upp i huvudet. Men så spännande och så mycket vi lär oss av oss själva då <3 Längtar till en skön löptur i skogen att avsluta dagen med. Be easy on Yourself <3

1 Kommentar

 1. God morgon Lollo fina!

  I morse när jag satt och drack ur min fina fjärilsmugg (från Eskilstuna) så tänkte jag precis tanken: dags att summera!!

  För min del händer det en massa saker, både planerade och beslutade, men också oförväntande saker, som jag inte har någon aaaning om vart det leder… Frustrerande? Ja! Fantastiskt? Ja! Ovisst? Ja! Försöker tänka: Trust The Process <3

  Nedräkning nu: 5 timar till siiimester!!!
  Ha det gott!
  Kram Jennifer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>