“Don’t underestimate the value of Doing Nothing, of just going along, listening to all the things you can’t hear, and not bothering.” -Winnie the Pooh

» Skriven Dec 16, 2010 i Blogg, Klasser | 0 kommentarer

Idag har jag tagit mitt lugna tempo efter gårdagens fruktansvärda matförgiftning. Visst jag hade två helt fantastiska klasser på TV4, easy funken svängde så himla bra idag! Lovar det blir mer efter jul. Efter det hade jag en härlig styrkeklass med mycket teknik träning. I omklädningsrummet träffade jag goa Anna. Hon hade varit duktig, fast hon missat bägge klasserna på lunchen så tog hon den tiden hon hade, 20min, och körde ett intervall pass på bandet. Helt rätt tycker jag. Kan varmt rekommendera lite mer intervall träning nu under julen. Vi segar oftast till oss, visst ska vi vila och ta det lugnt men så klart i kombination med hälsosam träning. Så vi har ju sagt MINST 1h i gymmet, se till att lägg på lite intervall träning så ska du se att du bra energi under julhelgerna nu. Gör övningar i gymmet som kräver lite mer rörlighet. Se till att komma iväg och träna om det så är bara 20min, får ni ihom 20min per dag så har ni fått ihop 2h/vecka. Bättre än inget <3

Vet att det är en hel del som är sjuka nu. Lyssna på kroppen, jag vet det känns som hela världen går under när man ligger hemma i sängen, men vilar ni desto fortare står ni på benen. Igår när jag blev matförgiftad åkte jag direkt hem, in i duschen, stängde dörren till sovrummet och drog täcket över huvudet. Tänk på det om ni har någon skada, den måste läka först annars kommer det dröja ännu längre tills ni kan träna ordentligt igen!

Hmmm vad blir det om 2010 nu då?

Bästa träningsminnen:

1. Åsa Fornaders klass på NIKE conventetn 2010, me liked alot! Wow vilken klass! Se till att ta en klass med Åsa hon instruerar på Sats och är själv klart även i år med i The Nike Blast.

2. Mina PT timmar med Bella, hon fick mig att göra en hel del galna saker :)

3. House med Errol på Summer event, grymt ödmjuk och sprudlande glad! Fick mig att falla pladask för House. Lekte fram känslan och dansen. Magiskt!

4. Per M/ Omid D House klass. Årets klass med mest energi och skratt, sjukt kul!

5. DUCLAME, förälskade mig i BIKRAM yoga, helt fantastisk träning! Önskar jag kunde träna det mer för det är den perfekta balansen för min träning. Här hittar du det ultimata lugnet och värmen.

Så det här året fängslades jag av HOUSE <3

0 Kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mitt träningsår 2010 « Vladi's fitness and health - [...] & health, Instructing at gym 0 Med inspiration från Åsa Ehrnholm, Jessica Clarén, Louise Stapel, Åsa Eriksson, Åsa Fornander och Terese …
  2. Mitt träningsår 2010 « Vladi's fitness and health - [...] sarah galan, supersaturday, terese alven 0 Med inspiration från Åsa Ehrnholm, Jessica Clarén, Louise Stapel, Åsa Eriksson, Åsa Fornander och Terese …
  3. Mitt träningsår 2010 « Vladis hälsa och träning - [...] inspiration från Åsa Ehrnholm, Jessica Clarén, Louise Stapel, Åsa Eriksson, Åsa Fornander och Terese Alvén har jag lyckats sammanställa …

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>