It was Better than Better!!!

» Skriven Aug 26, 2010 i Allmänt, Blogg, Klasser | 0 kommentarer

“Your living is determined not so much by what life brings to you as by the attitude you bring to life;

not so much by what happens to you as by the way your mind looks at what happens.”

-Kahlil Gibran

Musik: Chris Brown – Dreamer

Igår var en fullbokad dag, mycket på jobbet, köra till tennis, hinna säga hej till Vladimir som var i Eskilstuna och gästinstuerade Body Jam. Sedan DANS!

Jag avslutade bloggen igår med OUR BETTER IS BETTER och igår på dansen, YOURE BETTER IS BETTER! Vilket flyt, vilken energi, jag tror vi alla kröp ut. Så härlig upplevelse, så häftigt. Jag har den senaste tiden jobbat mycket med pedagogik, klassupplägg, energier och närvaro. Det slutar lätt i att man kan hamna i en inre dialog med sig själv, men igår så kändes det som allt föll på plats. Längtar till nästa onsdag.

Igår fick vi middagsgäst, Vladimir kom förbi och fick lite thailänsk fisksoppa. Det var fullt hus som vanligt, Selma berättade om alla spännande saker som hade hänt i skolan och Måns var bänkad framför Tottehamn-Young Boys. Sedan var det dags för läggning och Vladimir hade en lång bilfärd hem. Kvällen avslutades med SYTYCD och genomgång av nya afro 15.

Nya afron är helt underbar, en härlig energi. Ska bli så kul att köra den imorgon.

Vladimir hade köpt nya fina sneakers som han visade mig igår, då kom jag ihåg de fina NIKE AIR jag såg i Köpenhamn, var bara tvungen att spana in dom igen på NIKE´s hemsida, sååååå snygga!

Shop Nike for shoes, clothing & gear at www.nikestore.com
Look what I found at Nike:
Nike Air Max 90 Premium Leather Women’s Running Shoe

Har helt tappat tangentbordet och min teknik efter Vladimir ändrade inställningarna på min dator, idag ska jag komma på hur det nya systemet fungerar!

0 Kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Utflykt till Eskilstuna « Vladi's fitness and health - [...] duscha, kolla runt lite i stan och sen hälsa på Lollo som råkar bo i närheten av Eskilstuna. Vi …

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>